У месенджері Telegram з’явилися функції, якими зможуть скористатися виключно власники платної підписки. Їх виявили у бета-версії програми месенджера для iOS. Наразі для простих смертних Telegram Premium недоступний — але бета-тестери,  які використовують Telegram TestFlight, сповістили про те, що в додатку з’явилися унікальні платні наліпки і емодзі.

Цікаво, що для надсилання унікальних наліпок, преміум-підписка має бути оформлена  як у відправника, так і у одержувача. Якщо у одержувача платної підписки не буде, при натисканні на наліпку з’явиться пропозиція оплати.

Ще одна преміум-функція — спеціальна «зірочка» біля імені власника платної підписки.

Про те, якою буде вартість послуги, наразі інформації немає.

На думку аналітиків, судячи з наліпок та емодзі, Telegram зароблятиме гроші за схемою програми Discord — додаткові декорації для обліковки й унікальні наліпки коштуватимуть $10 на місяць.

Нагадаємо, на початку травня у Telegram з’явилося кілька нових корисних функцій. Сервіс тепер дає змогу керувати  криптовалютними гаманцями, купувати цифрову валюту, а також перераховувати її з одного рахунку на інший просто під час чату зі співрозмовником.

Також варто зауважити, що для користувачів з низки країн популярний месенджер Viber запроваджує двофакторну  автентифікацію як додатковий спосіб захистити обліковки. Серед цих країн є й Україна.

Коменти