Генштаб ЗСУ разом із компанією Alty запустив мобільний застосунок, який дозволяє відстежувати втрати особового складу і техніки російських окупантів.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Додаток має назву «Русский корабль иди нах*й» (скорочений варіант — РКИН). Наразі він працює виключно на операційній системі iOS, версію для Android обіцяють запустити невдовзі.

У застосунку передбачено віджет, який можна розмістити на головному екрані смартфону. Для зручності користувача пропонують три варіанти віджету різного розміру. Маленький демонструє відомості про втрати особового складу, середній — дані про втрати особового складу й великої військової техніки, великий — повну інформацію про ворожі втрати.

Також у додатку представлене співвідношення знешкодженої техніки ворога до тієї кількості, яку було зафіксовано  біля кордонів України станом на 24 лютого 2022 року.

Крім того, застосунок має мапу сповіщень про повітряну тривогу та надає можливість переказати кошти для ЗСУ.

Нагадаємо, сайт під назвою «Колискова200» з’явився в Україні. Він надає найактуальнішу інформацію про те, яких втрат зазнають рашисти на розпочатій ними війні проти України.

Коменти