Юристи компанії Twitter звинувачують мільярдера Ілона Маска у порушенні угоди щодо придбання соціальної мережі.

Про це сам Маск повідомив на своїй сторінці у Twitter. Як розповів Маск, його звинувачують в тому, що він дозволив собі оприлюднити іеформацію, що має конфіденційний характер.

Щойно зателефонували з юридичної служби Twitter, щоб поскаржитися, що я порушив їхню угоду про нерозголошення, та повідомили, що розмір вибірки для перевірки на ботів складає 100 акаунтів

Ілон Маск

До скандалу призвів нещодавній допис Маска про те, що він змушений тимчасово призупинити придбання Twitter. За словами Маска, він очікував на інформацію, що мала підвердити, що фейкові обліковки в соцмережі становлять  менше 5% від користувачів.

Про це Маск написав у Twitter.

Угода з Twitter тимчасово призупинена, поки я чекаю на  деталі, які можуть підтвердити попередні підрахунки, що спам/фейкові облікові записи становлять менше 5% користувачів.

Ілон Маск

Цю інформацію в соцмережі зважили конфіденційною.

Нагадаємо, 25 квітня 2022 року Ілон Маск підтвердив, що придбав соцмережу Twitter за $44 млрд. Також Маск проводив перемовини з великими інвестиційними фірмами й приватними особами щодо придбання акцій Twitter і зменшення власних інвестицій в угоду з купівлі сервісу.

Коменти