Чеська компанія SCS Software відмовилася випускати оновлення Heart of Russia для гри-симулятора Euro Truck Simulator 2. Про це повідомляє The Verge.

У своєму блозі компанія-розробник повідомила, що випуск скасовується задля того, щоби його не сприйняли як підтримку або терпимість до агресії.

Гра Euro Truck Simulator 2, що є симулятором перебування за кермом вантажівки, вийшла у 2012 році. Вона містить мапи з дорогами різних країн. Коли у березні 2021 року було анонсовано розширення для росії Heart of Russia, компанія-розробник повідомляла, що там зʼявляться регіони «верхівʼя Волги».

Як зазначили в компанії, 24 лютого, коли почалося вторгнення до України, до завершення роботи над розширенням Heart of Russia залишалося приблизно шість-вісім тижнів.

В компанії також зазначили, що, можливо, випустять російську мапу в майбутньому, після завершення війни й відбудови України.

Раніше стало відомо, що компанія  Microsoft  надасть Україні допомогу щодо відбудови ІТ-індустрії. Також компанія співпрацюватиме з Україною в галузі документування воєнних злочинів рф.

Коменти