Компанія Meta з 1 червня запускає систему сповіщень Amber в соціальній мережі Instagram. Це допоможе знаходити зниклих дітей, йдеться у повідомленні на сайті інстаграм.

У 2015 році Meta запустила сповіщення Amber у фейсбуці – відтоді вони в сотнях випадків допомогли успішно усунути загрозу для дітей у США та в усьому світі. Сьогодні Meta розширює горизонти сповіщень Amber і запускає їх в інстаграмі… Сповіщення Amber почнуть діяти в інстаграмі вже сьогодні і стануть повністю доступними протягом наступних декількох тижнів у 25 країнах, зокрема в Україні.

Повідомлення представників соцмережі

Система Amber була розроблена у партнерстві з Національним центром зниклих безвісти та експлуатованих дітей (NCMEC) у США, Міжнародним центром пошуку зниклих та експлуатованих дітей, Національним агентством боротьби зі злочинністю у Великій Британії, Генеральною прокуратурою Мексики, Федеральною поліцією Австралії та іншими організаціями.

Сповіщення включатимуть важливу інформацію про зниклу дитину: фотографії, опис, місце викрадення та інші доступні відомості. Користувачі також можуть поділитися сповіщеннями з друзями для подальшого розповсюдження інформації.

Повідомлення адміністрації соцмережі

Нагадаємо, стрімінговий сервіс Netflix офіційно вийшов  з російського ринку. Відтепер російські абоненти не матимуть нагоди скористатися послугами платформи.

Коменти