Російський месенджер Telegram запустив преміум-передплату. Також в компанії заявили про зростання кількості своїх активних користувачів у світі до 700 млн.

Про це йдеться у повідомленні соцмережі.

В повідомленні зазначається, що передплата Telegram Premium покладе “початок епосі надійної монетизації”. Зокрема, нововведення дозволить розвивати нові функції та опції, зберігаючи безкоштовний доступ до додатку основній масі користувачів, зазначають в повідомленні.

Сьогодні ми запускаємо Telegram Premium – підписку, з якою ви зможете підтримати подальший розвиток Telegram та отримати доступ до додаткових функцій. Це дозволить нам додати всі ті ресурсомісткі функції, про які просили користувачі, і зберегти безкоштовний доступ до найфункціональнішого месенджера на планеті.

Повідомлення компанії

Преміум-передплата була анонсована на початку червня 2022 року.

Внесок передплатників дозволить і надалі розвивати та вдосконалювати Telegram, щоб він залишався безкоштовним, незалежним та орієнтованим на користувача.

Повідомлення команди Telegram

Після оформлення підписки, зазначають в повідомленні, майже всі ліміти в програмі для користувача збільшуються вдвічі. Зокрема, власники передплати отримують змогу завантажувати файли обсягом до 4 ГБ, скачувати файли без обмеження швидкості, відправляти унікальні стікери. З’явиться опція розпізнавання голосових повідомлень, можливість приховувати рекламу на каналах, ставити відеоаватари.

Нагадаємо, в  Україні з’явився інструмент для виявлення фейкових чатботів у Telegram.

Коменти