Американський виробник мережевого обладнання Cisco Systems Inc заявляє про те, що виходить з росії й білорусі.

Про це пише Reuters.

Компанія вже припинила ділові операції у цих країнах. Зокрема, продажі й обслуговування припинилися ще в березні. Як повідомляє агенція, Cisco згортає свій бізнес у рф та білорусі на тлі зростання темпів виходу західних компаній з країни агресора і її сателіта.

З моменту нашого оголошення від 3 березня ми продовжуємо уважно стежити за війною в Україні. Зараз ми прийняли рішення почати впорядковане згортання нашого бізнесу в росії та білорусі. Ми зосереджені на тому, щоб до постраждалих співробітників у росії та білорусі ставилися з повагою та щоб вони отримали нашу підтримку під час цього переходу. Cisco продовжує використовувати всі свої ресурси, щоб допомогти нашим співробітникам, установам і жителям України, а також нашим клієнтам і партнерам у цей складний час.

Заява компанії

Cisco Systems, Inc — це  транснаціональна корпорація, яка є найбільшим у світі виробником мережевого обладнання. Воно призначене для обслуговування мереж віддаленого доступу, сервісів безпеки і мереж зберігання даних.

Раніше ми повідомляли, що Європейська організація з ядерних досліджень (ЦЕРН) заявила про намір повністю припинити співпрацю з росією і білоруссю.

Коменти