Компанія Twitter висунула співробітникам вимогу не обговорювати  угоду щодо придбання компанії Ілоном Маском. Про це пише The Verge з посиланням на внутрішню записку головного юрисконсульта компанії Шона Еджетта.

За інформацією видання, питання має юридичний характер й залишається відкритим. Після появи чуток щодо можливого виходу Маска з угоди, деякі співробітники Twitter дозволили собі прокоментувати ситуацію у жартівливих дописах.

Правління Twitter має намір закрити угоду за ціною та умовами, узгодженими з паном Маском, і планує подати судовий позов для забезпечення виконання угоди про злиття. Ми впевнені, що переможемо в Канцелярському суді Делавера. З огляду на те, що це триваюча юридична справа, вам слід утримуватися від твітів та будь-яких коментарів щодо угоди про злиття. Ми продовжуватимемо ділитися інформацією, коли зможемо, але майте на увазі, що тим часом ми будемо дуже обмежені в тому, чим ми можемо ділитися.

Заява Twitter

Раніше ми повідомляли, що керівництво Twitter збирається виконати вимоги Ілона Маска і надати йому доступ до потоку даних, що включає понад 500 млн щоденних публікацій. У такий спосіб Twitter сподівається залагодити конфлікт з Ілоном Маском, який погрожує відмовитися від угоди з купівлі соцмережі за $44 млрд, якщо не отримає даних, які, за його словами, потрібні для оцінки кількості фейкових обліковок.

До того стало відомо, що СЕО Tesla Ілон Маск пригрозив розірвати угоду на купівлю Twitter. Ілон Маск звинувачує компанію в невиконанні його запиту щодо надання відомостей про кількість спаму та фейкових акаунтів в соцмережі.

Нагадаємо, 25 квітня 2022 року Ілон Маск підтвердив, що придбав соцмережу Twitter за $44 млрд. Також Маск проводив перемовини з великими інвестиційними фірмами й приватними особами щодо придбання акцій Twitter і зменшення власних інвестицій в угоду з купівлі сервісу.

Коменти