Компанія Google планує сповільнити процес набору персоналу до кінця 2022 року. Причиною є побоювання щодо можливого посилення економічної рецесії.

Про це в електронному листі для співробітників повідомив генеральний директор Google та материнської компанії Alphabet Сундар Пічаї, інформує Bloomberg.

В своєму листі Пічаї зазначив, що прерогативою для компанії в 2022 і 2023 роках залишиться пошук  кандидатів на «інженерні, технічні та інші важливі посади».

Рухаючись уперед, нам потрібно бути більш заповзятливими, працювати з більшою наполегливістю, чіткішою концентрацією та більшою запопадливістю, ніж ми робили це у більш сприятливі часи. У деяких випадках це означає консолідацію та оптимізацію процесів.

Директор Google Сундар Пічаї.

Наразі уповільнення набору персоналу спостерігається в багатьох великих технологічних компаніях. Це, зокрема Snap,  Lyft, Instacart і Tesla, а також Meta Platforms (колишня Facebook).

Нагадаємо, раніше керівництво Apple оголосило про те, що остаточно розриває відносини з екс-головним дизайнером Джоні Айвом, який покинув компанію у 2019-му році.

Коменти