Американська компанія Tesla Inc. може знизити ціни на електромобілі. Це станеться в тому випадку, якщо темпи інфляції почнуть сповільнюватися. Про це у Twitter повідомив голова та засновник компанії Ілон Маск.

За місяць до того компанія Tesla підняла ціни одразу на 6 тис. доларів. До того ще одне подорожчання сталося в березні цього року.

Раніше Маск заявляв, що при визначенні ціни для Tesla головним критерієм є підвищення витрат на виробництво.

Може здатися, що ми діємо нерозумно, підвищуючи ціни на наші автомобілі, незважаючи на рекордні показники прибутковості. Ціни враховують зростання витрат на постачання сировинних товарів та логістику, на яке ми чекаємо протягом наступних 6-12 місяців.

Заява Ілона Маска

Також мільярдер запевнив, що, якщо очікуваного зростання витрат не відбудеться, Tesla може трохи знизити ціни.

Раніше він повідомляв, що два заводи Tesla Inc. втрачають мільярди доларів через перебої  у ланцюжках поставок та проблеми із випуском акумуляторів.

Раніше ми повідомляли, що, попри те, що електромобілі Tesla позиціонуються як найбезпечніші, в них знайшли серйозну вразливість. Як повідомляють ЗМІ, той факт, що ключі для електромобіля можна замінити карткою або смартфоном, може відкривати неабиякі можливості для хакерів.

Коменти