Продовжується протистояння між мільярдером Ілоном Маском і компанією Twitter, яка вже через суд вимагає, щоби той виконав взяті на себе зобов’язання з її придбання. Тепер уже сам Ілон Маск звернувся з зустрічним позовом проти компанії Twitter.

Про це пише CNBC.

Проте, ЗМІ спіткало розчарування, тому що Маск попросив суд не розголошувати подробиці його зустрічного позову. Про заяву Маска відомо лишень, що в ній міститься 164 сторінки. Згідно з правилами американського судочинства, згодом може бути оприлюднена відредагована і скорочена версія позовних вимог мільярдера.

Нагадаємо, 25 квітня 2022 року Ілон Маск підтвердив, що придбав соцмережу Twitter за $44 млрд. Також Маск проводив перемовини з великими інвестиційними фірмами й приватними особами щодо придбання акцій Twitter і зменшення власних інвестицій в угоду з купівлі сервісу.

Вже згодом стало відомо, що СЕО Tesla Ілон Маск пригрозив розірвати угоду на купівлю Twitter. Ілон Маск звинувачує компанію в невиконанні його запиту щодо надання відомостей про кількість спаму та фейкових акаунтів у соцмережі.

Потім з’явилася інформація про те, що керівництво Twitter збирається виконати вимоги Ілона Маска і надати йому доступ до потоку даних, що включає понад 500 млн щоденних публікацій. У такий спосіб Twitter сподівається залагодити конфлікт з Ілоном Маском, який погрожує відмовитися від угоди з купівлі соцмережі за $44 млрд, якщо не отримає даних, які, за його словами, потрібні для оцінки кількості фейкових обліковок.

Попри це засновник SpaceX, мільярдер Ілон Маск вирішив розірвати угоду з придбання Twitter за 44 мільярди доларів.

Twitter подав позов до суду проти генерального директора Tesla, мільярдера Ілона Маска.

Коменти