Ілон Маск заявляє, що готовий придбати Twitter, якщо соціальна мережа надасть докази того, що перевірені нею облікові записи є справжніми.

Про це мільярдер повідомив у своєму Twitter-акаунті.

Нагадаємо, саме через небажання адміністрації соціальної мережі надавати відомості щодо кількості фейкових обліковок Ілон Маск раніше відмовлявся від придбання Twitter.

Якщо Twitter розкриє свій метод вибірки 100 облікових записів та спосіб підтвердження їх справжності, угода буде укладена на початкових умовах. Однак якщо з’ясується, що вони збрехали, угоди не повинно бути.

Ілон Маск

Що відомо:

Епопея з придбанням мільярдером Ілоном Маском компанії Twitter триває з квітня. Нагадаємо, 25 квітня 2022 року Ілон Маск підтвердив, що придбав соцмережу Twitter за $44 млрд. Також Маск проводив перемовини з великими інвестиційними фірмами й приватними особами щодо придбання акцій Twitter і зменшення власних інвестицій в угоду з купівлі сервісу.

Вже згодом стало відомо, що СЕО Tesla Ілон Маск пригрозив розірвати угоду на купівлю Twitter. Ілон Маск звинувачує компанію в невиконанні його запиту щодо надання відомостей про кількість спаму та фейкових акаунтів у соцмережі.

Потім з’явилася інформація про те, що керівництво Twitter збирається виконати вимоги Ілона Маска і надати йому доступ до потоку даних, що включає понад 500 млн щоденних публікацій. У такий спосіб Twitter сподівається залагодити конфлікт з Ілоном Маском, який погрожує відмовитися від угоди з купівлі соцмережі за $44 млрд, якщо не отримає даних, які, за його словами, потрібні для оцінки кількості фейкових обліковок.

Попри це засновник SpaceX, мільярдер Ілон Маск вирішив розірвати угоду з придбання Twitter за 44 мільярди доларів.

Twitter подав позов до суду проти генерального директора Tesla, мільярдера Ілона Маска.

Маск подав зустрічний позов.

Коменти