Уже найближчим часом Instagram планує запровадити нові функції — зокрема, уможливити використання нового формату фотографій.

Соцмережа «взяла на озброєння» впровадження повноекранного змісту. Джерела повідомляють, що вже протягом найближчих двох тижнів Instagram почне тестування високих фотографій формату 9:16.

Наразі Instagram дозволяє завантажувати вертикальні фото максимального формату 4:5. Як наслідок, авторам доводиться обрізати власні знімки.

Ви можете постити високі відео, але не можете постити високі фотографії в Instagram. Тож ми подумали, що, можливо, нам варто пересвідчитися, що ставимося до обох однаково.

Керівник Instagram Адам Моссері

Цікаво, що високі світлини мали стати частиною масштабного оновлення, яке готувала соцмережа. Але фокус-групі, яка його тестувала, більшість нововведень так не сподобалися, що оновлення відкликали, вирішивши натомість провести «роботу над помилками».

Раніше ми повідомляли, що соцмережа Instagram запустила систему передплат, яка раніше проходила тестування. Тепер у користувачів з’явилася можливість придбати доступ до ексклюзивного контенту блогерів та авторів.

Коменти