Місія Rewards for Justice оприлюднила орієнтування на одного з хакерів проросійського угрупування, яке відповідальне за створення вірусу Conti. За відомості про нього або про будь-кого іншого з п’яти ключових зловмисників з угруповання обіцяють велику винагороду.

Кіберзлочинці, які створили програму-вимагач Conti, є причетними до зламу баз закладів охорони здоров’я та державної влади. На думку правоохоронців, вони є частиною великого хакерського угруповання Trickbot.

Rewards for Justice, організація, яка займається нейтралізацією злочинців, що є загрозою для національної безпеки США, опублікувала відомості про п’ятьох ключових учасників угруповання. Про чотирьох з них відомі лишень ніки: Reshaev, Professor, Tramp, Dandis. П’ятий учасник угруповання має нік Target. Розслідувачі Державного департаменту США мають його світлину, судячи з якої це чоловік середнього віку.

Rewards for Justice закликає всіх, кому відома якась інформація про зловмисників, сконтактуватися з її представниками.

Раніше ми повідомляли, що російські кіберзловмисники і надалі тероризують світ, влаштовуючи  хакерські атаки на окремих людей, підприємства, державні органи та навіть цілі міста. Зараз вони взялися за Канаду.

Коменти