Юристи мільярдера Ілона Маска викликають до суду щодо справи про придбання  Twitter цілу низку топ-менеджерів соцмережі. Зокрема, повістку отримав співзасновник і колишній виконавчий директор Twitter Джек Дорсі.

Про це повідомляє Reuters.

Від Дорсі вимагають надати суду документи, пов’язані з даними користувачів та системами для ідентифікації спам-акаунтів у мережі Twitter.

Twitter відмовився від коментарів.

Дорсі раніше активно підтримував пропозицію Маска про придбання Twitter. Ще раніше він висловлювався за надання більшої прозорості алгоритмам Twitter і забезпечення користувачів більшим контролем над  контентом, який вони бачать у стрічці.

Тепер Дорсі має подати до суду будь-які документи, які могли потрапити до нього починаючи з 1 січня 2019 року, якщо ці документи пов’язані з впливом фейкових або спам-акаунтів на бізнес та операції Twitter, а також на будь-які системи, якщо ті пов’язані з виявленням та позначення облікових записів як спамових і фейкових.

Раніше ми повідомляли, що мільярдер Ілон Маск викликав головного виконавчого директора Twitter Inc Парага Агравала на публічні дебати. Їхньою темою має стати відсоток ботів у цій соціальній мережі.

Коменти