20-річний американець Джек Свіні, який став відомим завдяки своєму Twitter-боту, який відстежує переміщення приватних літаків знаменитостей, висунув умови керівнику  Tesla Ілонові Маску.

Маск — один із тих, за переміщенням чиїх приватних літаків стежить Свіні. Юнак висунув мільярдерові умови, на які той має пристати, якщо хоче, щоби йому дали спокій. Джек Свіні заявив, що може закрити акаунт, який відстежує приватний літак Маска, якщо мільярдер візьме його на борт свого літака і дасть інтерв’ю в повітрі. Про це повідомляє The Insider.

Раніше Джек Свіні відхилив пропозицію Маска про 5000 доларів і автівку Tesla, заявивши, що йому приносить надто велике задоволення сам процес стеження за літаком мільярдера, щоб він зголосився відмовитися від цього за суму, меншу від  50 000 доларів.

Якби він дозволив мені полетіти з ним на його літаку, записати це і поговорити про це — і, можливо, навіть не заплатив мені ті 50 000 доларів, я б зняв стеження. Це все ще предмет обговорення.

Джек Свіні

Обліковий запис @ElonJet використовує бота для відстеження літака мільярдера з використанням публічних даних ADS-B. Раніше Свіні попереджав, що видалення його облікового запису «не розв’яже проблему, адже код є відкритим і інші користувачі можуть відтворити його».

Коменти