Компанія Anthénea з Франції представила концепт незвичного готельного номера. Це екологічно чисте судно, яке задумане як плавучі апартаменти. Про це пише Hypebeast.

Капсула оснащена сонячними батареями, двома електричними силовими установками, а також безшумним електродвигуном. Вона виготовлена з екологічно чистих матеріалів.

Всередині капсули є спальня з круглим ліжком та ванною, вітальня з диваном та мінібаром, а на даху є невеликий солярій, де мають змогу засмагати одразу 12 осіб.

Залежно від комплектації Anthénea коштуватиме від 365 тисяч доларів за найменшу капсулу (9,4 метра в діаметрі). Капсула преміум-класу обійдеться у 730 тисяч доларів.

В першу чергу, вважають розробники, інновацію оцінять країни Перської затоки, але використовуватися вона може в будь-яких морях чи океанах. Вже під час Чемпіонату світу з футболу у Катарі, який відбудеться з 20 листопада до 18 грудня, капсула прийматиме перших гостей. Одну капсулу встановлять в Досі в Перл-Маріна, а друга, яка нині споруджується  на корабельні Lannion, буде доставлена ​​до Оману.

Творці готельного номеру розповідають, що їхньою розробкою вже зацікавилися на Мальдівах, в Азії, в Канаді та в Південній Америці.

Раніше ми повідомляли, що компанія Google оголосила, що відкриває реєстрацію на бета-тестування мовної моделі штучного інтелекту LaMDA 2.

Коменти