Епатажний мільярдер Ілон Маск жорстко розкритикував головну серіальну новинку осені: серіал «Персні Влади» за мотивами «Володаря Перснів» і «Сільмариліона» Джона Рональда Руела Толкіна.

Маск присвятив новинці кілька постів у Twitter. Всі вони просто-таки випромінюють роздратування.

Толкін крутиться в труні. Майже кожний персонаж-чоловік тут — або боягуз, або довбак, або те й інше водночас. Лише Галадріель смілива, розумна й гарна.

Ілон Маск про «Персні Влади»

Цікаво те, що важко визначити, якою мірою така бурхлива реакція є фанатським обуренням за твори Професора, а якою — просто бажанням ушпигнути конкурента. Адже «Персні Влади» — дітище компанії Amazon, заснованої Джефом Безосом. Він, як повідомляли ЗМІ, також активно брав участь у знімальному процесі. Безос є одним із найбагатших людей планети, як і Маск. І, так само, як він, працює в царині освоєння космосу.

Наразі реакція глядацької спільноти на серіал, що, як відомо, є найдорожчим в історії, лишається неоднозначною. Більшість глядачів у своїх оцінках солідарні з Маском.

Раніше ми повідомляли, що юристи Ілона Маска направили новий лист керівництву Twitter Inc. В ньому вони навели додаткові підстави для того, щоби мільярдер розірвав угоду про придбання соцмережі

Коменти