Російський месенджер Telegram випустив оновлення. В ньому, зокрема, представлені нові реакції на повідомлення, можливість встановлення емодзі-статусів та розширені можливості логіну.

Відтепер усі користувачі отримали можливість обирати з десятків реакцій на повідомлення. Це, зокрема, й ті реакції, які раніше були доступні лише для Telegram Premium. У преміум-користувачів тепер є змога обирати реакцію з усієї кількості емодзі та ставити до трьох реакцій на одне повідомлення. Поки що це оновлення стосується тільки груп та приватних чатів.

У преміум-користувачів також є змога ставити емодзі-статуси поруч з іменем. Всього доступні сім стандартних статусів, які замінятимуть іконку Telegram Premium.

Тепер також є можливість входити у Telegram через акаунти Google чи Apple та за допомогою кодів, які надсилаються на електронну пошту. Крім того, оновлено формат посилань – на додачу до t.me/username це username.t.me.

На Android з’явилася можливість контролю над пріоритетністю  завантажень файлів та медіа на вкладці “Завантаження”.

Нагадаємо, ми повідомляли, що унікальні нікнейми у месенджері Telegram можна буде придбати на аукціонах за криптовалюту.

Коменти