В соцмережі Instagram з’являться інструменти, які допоможуть контролювати час, проведений юними користувачами в застосунку, а також переглядати більше корисного контенту.

Так, батьки підлітків-користувачів зможуть активізувати інструменти спостереження в обліковках своїх нащадків. Завдяки цьому вони зможуть перевіряти, скільки часу підліток проводить в Instagram щодня. Також буде змога встановлювати денні ліміти або ж певний час протягом дня або тижня, коли використання Instagram буде обмежено.

Крім того, батькам приходитиме сповіщення, коли дитина скаржитиметься на якийсь допис чи обліковий запис. Ще вони зможуть перевіряти, на кого підписана їхня дитина й хто підписаний на неї.

Що ж до самих підлітків, платформа надсилатиме їм пропозиції переглядати щось нове, якщо юних користувачів «зациклить» на перегляді дописів з одним і тим самим хештегом чи на одну й ту саму тему.

Раніше ми повідомляли, що компанія Meta Platforms, яка є власницею соціальної мережі Instagram, планує значно  скоротити кількість доступних на платформі функцій, що пов’язані з електронною комерцією.

Коменти