Американські військові наполягають на тому, що оприлюднювати секретні відео з НЛО не варто через те, що це “зашкодить національній безпеці”.

Як повідомляє Space.com, ця заява стала відповіддю на запит The Black Vault — популярного сайту, який спеціалізується на оприлюдненні розсекречених урядових документів.

Раніше представники цього порталу виклали свідчення про НЛО, які їм вдалося отримати від ЦРУ та інших державних структур. Документи вони отримали у відповідь на свій запит, надісланий у відповідності до «Закону про інформацію». Але, коли активісти вирішили отримати більше інформації, їм відмовили.

Оприлюднення цієї інформації завдасть шкоди національній безпеці, оскільки це може надати супротивникам цінну інформацію про уразливості та можливості Міністерства оборони.

 Грегорі Кейсон, представник ВМС

Кейсон також зазначив, що у 2020 році ВМС змогли розсекретити три відеозаписи НЛО виключно завдяки тому, що раніше ці матеріали вже фігурували в ЗМІ і “широко обговорювалися у відкритому доступі”.

Раніше ми повідомляли, що двоє екс-керівників NASA, Джим Брайденстайн та Чарльз Болден, жорстко розкритикували політику США щодо співпраці з країною-агресоркою росією в космосі.

Коменти