У Китаї почалися продажі «клону» iPhone 14 Pro Max. Гаджет під назвою i14 Pro Max працює на базі операційної системи Android, а придбати його можна лише за $72, повідомляє Gizmochina.

Зовні гаджети і справді дуже нагадують флагманську модель від «яблучної» корпорації, зазначає видання. З боку задньої кришки від оригіналу їх не відрізнити, а от з боку дисплея пильний користувач одразу помітить широкі рамки екрану та іншу форму вирізу під селфі-камеру і датчик розпізнавання обличчя. Як зазначають фахівці, «творці» Android–клону скористалися витоками інформації щодо дизайну новинки, які з’явилися ще задовго до появи нового iPhone.

Дисплей має діагональ 6,5 дюйми із роздільною здатністю 1560 х 720 пікселів. Технічні характеристики скромніші за показники оригіналу: смартфон має 3 ГБ оперативної пам’яті та 32 ГБ вбудованої, а також процесор MediaTek MT6753 з підтримкою мереж 4G. Ємність акумулятора — смішні за теперішніми мірками 2800 мАг, подвійна камера отримала датчики з роздільною здатністю 5 та 8 МП.

Китайський виробник обіцяє незабаром випустити потужнішу версію смартфона-«клону» з 6,8-дюймовим екраном, 10-ядерним ігровим процесором Dimensity 9000, акумулятором ємністю 7800 мАг, 16 ГБ оперативної та 1 ТБ вбудованої пам’яті, а також камерою на 108 МП + 48 МП. Коли це станеться і скільки вартуватиме новинка, поки що не розголошується.

В Китаї на хвилі шаленого попиту на нову лінійку iPhone 14 активізувалися перекупники. Такою мірою бажані широким загалом смартфони вони продають просто на вулиці. Про це повідомляють китайські ЗМІ.

Коменти