Соцмережа TikTok змінює внутрішню політику і вводить нові обмеження. Вони мають на меті спочатку ускладнити політикам і політичним групам збір коштів за допомогою платформи, а потім взагалі заборонити подібну діяльність.  Про це повідомляє The Verge.

У своєму дописі в блозі президент із глобальних бізнес-рішень TikTok Блейк Чандлі зазначив, що компанія вимикає всі можливості монетизації для обліковок політиків і політичних партій. Також всі акаунти урядів, політичних сил чи окремих діячів мають подати заявку на проведення перевірки.

 Забороняючи збір коштів на кампанії та обмежуючи доступ до наших функцій монетизації, ми прагнемо відшукати  баланс між наданням людям можливості обговорювати питання, що стосуються їхнього життя з одного боку і захистом сутності творчої і розважальної платформи.

Блейк Чандлі

TikTok планує запровадити повну заборону на збір коштів на політичні кампанії вже протягом кількох наступних тижнів. Соцмережа також заявила, що маркуватиме відео, що містять неправдиву або непідтверджену інформацію, пов’язану з виборами.

Нагадаємо, TikTok запускає нову функцію обміну. Вона дозволить користувачам розміщувати свої історії TikTok в соціальних мережах, зокрема, у Facebook та Instagram.

Коменти