Компанія Amazon презентувала новий електронний рідер Kindle Scribe. Гаджет вирізняється тим, що в ньому можна писати стилусом, повідомляє Engadget.

Пристрій має 10,2-дюймовий екран із роздільною здатністю 300 пікселів на дюйм. Стилус кріпиться до корпуса рідера магнітом. За його допомогою можна створювати нотатки чи додавати анотації до книг. Гаджет підтримує синхронізацію нотаток між пристроями. Рідер здатний завантажувати PDF-файли та Word-документи, в яких можна робити записи. Наступного року Amazon планує додати можливість надсилання документів через MS Word.

Kindle Scribe вже доступний у магазині Amazon. Стандартна версія зі стилусом Basic Pen та 16 ГБ памʼяті обійдеться покупцеві у  $339,99. Версії зі стилусом Premium Pen та 16 ГБ, 32 ГБ та 64 ГБ памʼяті коштують відповідно $369,99, $389,99 та $419,99.

Продаж розпочнеться 30 листопада 2022 року.

Нагадаємо, раніше епатажний мільярдер Ілон Маск жорстко розкритикував головну серіальну новинку осені: серіал «Персні Влади» від компанії Amazon, створений за мотивами «Володаря Перснів» і «Сільмариліона» Джона Рональда Руела Толкіна.

Коменти