Компанія Google додає нові функції до пошуку. Тепер у користувачів буде можливість відчути «атмосферу» певного міста чи району, відомості про які вони шукають.

Як повідомляє CNBC, відтепер у користувачів є можливість передивлятися візуальні історії та короткі відео від відвідувачів певної локації, а також поради щодо того, чим варто зайнятися в тому чи іншому місті. Також будуть висвітлюватися дані щодо погоди на день прибуття до певного району і про завантаженість вулиць.

У такий спосіб компанія прагне спонукати користувачів більше часу проводити на сторінках результатів пошуку, не переходячи на інші інформаційні сайти. Зараз Google передивляється опції пошуку, щоби відомості не обмежувалися лишень географічною довідкою і зображеннями. Зокрема, під час пошуку по містах компанія розповідатиме про особливості вимови, надаватиме історичну довідку, розповідатиме про культурні події і визначні місця.

Вже впродовж наступних місяців ця можливість буде доступна у всьому світі на Android та iOS. Для визначення «атмосфери» міста компанія використовуватиме штучний інтелект та дані, отримані від користувачів  Google Maps.

Також Google анонсувала запровадження реалістичних аерофотосвітлин світових пам’яток.

Нагадаємо, несподіваний «подарунок» своїм користувачам приготував сервіс Google Photos. Користувачі виявили, що світлини, завантажені близько п’яти років, дивним чином спотворені.

Коменти