Незвичний гаджет, призначений для письменників, презентувала компанія Astrohaus. Диво-ноутбук не дозволить майстрам слова займатися прокрастинацією й змусить повністю сконцентруватися на тексті.

Так, повідомляє Indiegogo, пристрій під назвою Freewrite просто не дасть можливості гаяти час на перегляд соцмереж, відео чи ігри. Річ у тім, що оснащений він крихітним монохромним дисплеєм, який вміщує лишень кілька рядків тексту.

Вага гаджета складає менше кілограма. Він має невелику підставку із нахилом сім градусів, щоби власнику було зручніше працювати. Клавіатура механічна, з плавним ходом кнопок. Дисплей має технологію антивідблиску, а отже, з девайсом можна працювати навіть під прямим сонячними променями.

Екран вміщує або чотири, або шість рядків тексту — в залежності від того, який розмір шрифту встановити. Завдяки акумулятору на 4200 міліампер-годин працювати можна до 100 годин без підзарядки. До речі, заряджається пристрій за допомогою кабелю USB-C.

Написаний на гаджеті текст передається на хмарний сервіс під час підключення до мережі Wi-Fi. На вибір користувача синхронізуватися можна з Google Drive, Dropbox, Evernote або з власним сервісом від виробника.

Ціна гаджета складає 249 доларів.

Раніше ми повідомляли, що китайська компанія Xiaomi презентувала модульного робота Mijia, що складається з елементів-шарнірів.

Коменти