Компанія Xiaomi несподівано для своїх прихильників презентувала Redmi Writing Pad – щось на кшталт цифрового блокнота, який за своїм функціоналом і зовнішнім виглядом скидається на дитячу іграшку. Експерти вже зазначають, що саме підростаюче покоління є потенційною цільовою аудиторію гаджета.

Redmi Writing Pad — це електронна дошка для малювання. Малювати можна комплектним стілусом, який підтримує декілька ступенів тиску. Сам по собі 8,5-дюймовий екран чорний, а стілус пише синьо-зеленим кольором. Пристрій має лишень одну кнопку в нижній частині, за допомогою якої можна очистити екран, стерши з нього намальоване. Заблокувати кнопку, щоб випадково не стерти малюнок, можна за допомогою слайдера-замка.

Гаджет живить кругла змінна батарея CR2016, завдяки їй і пластиковому корпусу вага новинки складає всього лишень 90 грам. В компанії заявляють, що однієї батарейки вистачить на 20 000 малюнків.

Redmi Writing Pad презентовано на індійському ринку і гаджет вже надійшов у продаж. Стандартна його ціна становить 1999 рупій (близько 24 доларів). Для перших покупців діє знижка 70% – придбати новинку можна за 7 доларів.

Раніше Xiaomi вже випускала подібний гаджет під своїм основним брендом Mi – LCR Writing Tablet. Він мав екран у 13,5 дюймів та більший функціонал.

Нагадаємо, китайська компанія Xiaomi презентувала людиноподібного робота Xiaomi CyberOne. Він уже отримав прізвисько «Металевий бро».

Коменти