Блогери та журналісти потрапили до «чорного списку» американської компанії Intel за те, що писали негативні відгуки на відеокарти Intel ARC Alchemist.

Про це повідомляє Hardware Times.

Як  з’ясувалося, всі, хто опинилися в списку, втратили доступ до продукції  Intel та  більше не мають змоги писати огляди на продукцію компанії. В публікації підкреслюється, що подібні статті складали неабияку частину заробітку ІТ-фахівців.

Один із журналістів розповів, що з 2019 року зв’язувався з піарниками Nvidia та AMD для регулярних оглядів, брифінгів для преси, тощо. Однак Intel не бере це до уваги. Одна-дві негативні статті призводять до довгострокового внесення до «чорного списку».

Таким чином американський виробник процесорів Intel відстоює свою репутацію та не втрачає надії домогтися партнерських відносин з Apple, щоб стати виробником процесорів для комп’ютерів Mac, зазначають аналітики.

Раніше ми повідомляли, що американська корпорація Intel Corp., всесвітньо відомий розробник та виробник електронних пристроїв та комп’ютерних компонентів, призупинила діяльність у росії.

Коменти