Компанія Марка Цукерберга Meta розробляє оновлення з декількома важливими змінами у віртуальній реальності, головною з яких є зовнішній вигляд аватарів.

Про це повідомляє TechCrunch.

Із запуском оновлення замість плаваючих у просторі торсів аватарів з руками та головами, але без ніг, користувачі побачать їх у повний зріст. Більш того, аватари зможуть сидіти, ходити, бігати, стрибати,  тощо.

Голова компанії Meta розповів про деякі труднощі, які стали на заваді процесу перетворення аватарів метавсесвіту на «справжніх людей». Головною складністю було прилаштувати аватарам ноги. Також компанія спростила процес створення аватарів. Тепер задля того, щоби їх зробити, достатньо відеоселфі на камеру смартфона.

Компанія також оголосила, що незабаром в метавсесвіті запустять  магазин, де прихильники метавсесвіту зможуть витрачати реальні гроші на придбання аксесуарів для своїх аватарів Meta.

Нові аватари презентують після 25 жовтня, коли надійде в продаж Meta Quest Pro, нова гарнітура VR високого класу за 1499,99 долара США.

Нагадаємо, після першого селфі Цукерберга з метавсесвіту користувачі писали, що селфі Цукерберга здається значно слабшим, ніж графіка у грі-симуляторі, що вийшла півтора десятки років тому.

Коменти