Глава Meta Марк Цукерберг порівняв WhatsApp та iMessage у своїй публікації в Instagram та висловив впевненість, що фірмовий месенджер Apple поступається WhatsApp по безпеці. Про це повідомляє портал TechSpot.

Свою публікацію Цукерберг супроводив рекламним зображенням з трьома видами повідомлень: смс-повідомленням, повідомленням в iMessage на iPhone і повідомленням в WhatsApp, захищеним наскрізним шифруванням.

Марк Цукерберг пояснює перевагу WhatsApp над iMessage тим, що наскрізне шифрування працює на iPhone і Android, у тому числі в групових чатах. Також WhatsApp має функції наскрізного шифрування для резервних копій і зникаючих повідомлень. Додаток від Apple всіх цих функцій не має.

Раніше засновник Telegram Павло Дуров піддав критиці месенджер WhatsApp, заявивши, що той має прогалину у системі безпеки, через яку хакери можуть отримати доступ до даних користувачів.

Нагадаємо, після першого селфі Цукерберга з метавсесвіту користувачі писали, що селфі Цукерберга здається значно слабшим, ніж графіка у грі-симуляторі, що вийшла півтора десятки років тому.

Коменти