Працівники соцмережі Twitter попереджають епатажного мільярдера Ілона Маска, який збирається придбати компанію, що заплановані ним масові скорочення є “безрозсудними”.

Як повідомляє Time, про це йдеться у відкритому листі до Маска та правління Twitter.

Лист надійшов після появи у виданні The Washington Post інформації про те, що Маск збирається скоротити 75% із приблизно 7500 співробітників Twitter.

План Ілона Маска звільнити 75% працівників зашкодить здатності Twitter обслуговувати публічні дискусії. Загроза такого масштабу є безрозсудною, вона підриває довіру користувачів і клієнтів до нашої платформи, а також є безсумнівним актом залякування працівників. Ми не здатні виконувати свою роботу в середовищі постійних переслідувань і погроз.

Відкритий лист працівників компанії

Автори листа також перелічують свої вимоги до “теперішнього та майбутнього керівництва” компанії. Крім “справедливої ​​політики звільнення для всіх працівників”, автори листа наполягають, щоб Маск зберіг наявні наразі бонуси для співробітників, а також не скасовував можливість віддаленої роботи.

Крім того, автори листа натякають на певну упередженість Маска.

Ми вимагаємо, щоб керівництво не дискримінувало працівників за ознакою їхньої раси, статі, інвалідності, сексуальної орієнтації чи політичних переконань.

Відкритий лист працівників компанії

Від самого Маска поки що жодних коментарів не надійшло.

Коменти

Олексій

А вони не можуть якусб профспілку створити, щоб Маск не міг їх звільнити?