Компанія Samsung презентувала нову функцію Maintenance Mode. Вона дасть змогу захистити дані власника смартфона, коли той здаватиме гаджет в ремонт.  Про це йдеться в офіційному блозі бренду.

Під час включення такого режиму доступ до всієї особистої інформації користувача буде заблоковано. Спеціально для співробітника техцентру створюється новий обліковий запис, який матиме обмежені права. Як наслідок, співробітник не матиме  доступу до фотографій, повідомлень та контактів, але це не заважатиме йому зробити  ремонт пристрою.

Все наше життя — у наших телефонах, там  все, від інформації про кредитні картки до сімейних фотографій. Завдяки режиму Maintenance Mode ми забезпечуємо  додаткову впевненість у тому, що користувачі Galaxy зможуть зберегти свою конфіденційність, навіть якщо вони віддають комусь свій телефон.

Синвон Шин, віце-президент та керівник групи безпеки Mobile eXperience Business у Samsung Electronics

Першими нову функцію отримали власники моделі Galaxy S22. Згодом Samsung збирається поширити Maintenance Mode на інші смартфони бренду. Очікується, що до 2023 року режим ремонту вже з’явиться на всіх гаджетах серії Galaxy.

Раніше ми повідомляли, що в Кіотському університеті (Японія) ведуть розробку буддійського метавсесвіту зі штучним інтелектом-Буддою.

Коменти