Японський виробник шин Bridgestone оголосив про те, що шукає місцевого покупця, який зголоситься придбати російські активи компанії.

Про це йдеться у заяві компанії від 31 жовтня.

Через атмосферу загальної невизначеності та постійних проблем з постачанням у російську федерацію, компанія Bridgestone оголошує, що розпочато процес пошуку місцевого покупця для своїх російських активів.

Повідомлення компанії

Представники Bridgestone зазначили, що після ухваленого в березні рішення стосовно призупинення всієї виробничої діяльності на російських теренах, а також заморожування будь-яких нових інвестицій та призупинення всіх експортних поставок, компанія ретельно обмірковує довгострокове рішення в інтересах своїх співробітників, клієнтів та постачальників.

Bridgestone прийшла до росії в 1998 році. У компанії понад тисяча співробітників в країні-агресорці. Переважна більшість працює  на заводі з виробництва шин в ульяновську та в офісі з продажів та маркетингу в москві.

З моменту оголошення в березні компанія продовжує підтримувати своїх російських співробітників, виплачуючи їм заробітну плату та соціальні виплати в повному обсязі. Відповідно до цінностей, які просуває Bridgestone E8 Commitment та на знак визнання внеску своїх співробітників протягом багатьох років, компанія і надалі надаватиме таку ж підтримку своїм працівникам.

Заява компанії

В компанії очікують, що знайдуть покупця і закриють угоду за кілька місяців.

Раніше популярний шведський виробник побутової техніки Electrolux оголосив про вихід з російського ринку.

Коменти