Компанія Ілона Маска Tesla пропонує розробникам ігор «безкоштовну» співпрацю в обмін на «популярність», яка до них прийде після встановлення ігри в авто. Наразі відомо кілька випадків, коли керівництво виробника електрокарів відмовляється платити за ліцензію, пропонуючи розробнику встановити гру в бортовий комп’ютер авто Tesla.

Про це портал Eurogamer дізнався з публікації в Twitter від розробника ігри «Her Story» Сема Барлоу. Той відмовився від співпраці з Tesla, підкресливши що «Her Story» в машині — найдурніша ідея, про яку я коли-небудь чув».

Я запитав, скільки вони заплатять мені за ліцензію та за роботу з оптимізації. Вони відповіли «ніскільки», запропонувавши мені замислитися над тим, скільки популярності мені це принесе».

Сем Барлоу

Його твіт прокоментував представник видавництва Panic Inc. Кейбл Сасер, що відповідає за гру «Untitled Goose Game». Сасер написав, що, представники Tesla зверталися до нього з аналогічною пропозицією безкоштовної співпраці. Він також відмовився.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Мін’юст США продовжує розслідування стосовно компанії Tesla з приводу її твердження, що автопілот на її автівках забезпечує повноцінну можливість керування

Коменти