Щоденне зростання кількості користувачів Twitter сягнуло максимальних показників впродовж першого повного тижня відтоді, як крісло керівника платформи посів Ілон Маск. Про це стало відомо з внутрішнього документа компанії, який потрапив до журналістів The Verge.

За цей час збільшення кількості монетизованих щоденних користувачів Twitter істотно набрало темп — воно прискорилося до понад 20 відсотків. Водночас США, країна, яка є найбільшим ринком Twitter, демонструє ще більше зростання кількості користувачів.. З кінця другого кварталу платформа отримала понад 15 мільйонів нових користувачів.

Раніше Маск заявляв, що після того, як він оголосив про купівлю Twitter, “кількість користувачів в усьому світі значно зросла “. Остання інформація, яку Twitter публічно повідомляла спільноті — це 237,8 мільйона користувачів і 16,6-відсотковий річний темп зростання за другий квартал.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Ілон Маск розпустив раду директорів компанії, щоби остаточно зміцнити свій контроль над нею.

Коменти