Ресторан McDonald’s увів до меню новий бургер McCrispy. Нововведення ознаменувалося презентацією геймерського крісла з аксесуарами. Його назвали McCrispy Ultimate Gaming Chair. Про це повідомляє портал PC Gamer.

За зовнішніми параметрами крісло нагадує стандартне геймерське крісло з подушками для попереку та шиї. Кольорова гама — традиційне для бренду поєднання жовтого й чорного.  Крісло прикрашене логотипом у вигляді літери «М». Крісло обіп’яте шкірою, що є стійкою до утворення масних плям. «Фішка» крісла — вбудована ємність для підігріву, за допомогою якої фастфуд і бюргери зокрема можна зберігати гарячими.  На бильцях крісла закріплено тримач для ємності з картоплею фрі, соусів, напоїв і серветок.

Поки що компанія випустила аж чотири дивні крісла. Офіційно придбати дивовижу не можна — крісла слугуватимуть призами для переможців конкурсу McDonald’s, що проходить на території США.

Раніше ми повідомляли, що компанія Adafruit, спеціалізацією якої є випуск електронних пристроїв з відкритим вихідним кодом, встановила у шоколадний батончик Milky Way крихітний екран із запущеною грою Doom 1993 року.

Коменти