Дитячий гаджет від Google призначається для дітлахів до тринадцятирічного віку. Над секретною розробкою працюють у підрозділі Fitbit. Про це видання Business Insider дізналося від анонімних співробітників компанії, що обізнані щодо планів бренду.

Інформації про розробку під кодовою назвою «Project Eleven» («Проект Одинадцять») майже немає. Відомо лишень, що новий пристрій сприятиме формуванню у дітей здорового відношення до смартфонів та соцмереж. Анонімний співбесідник розповів, що гаджет також матиме функції безпеки, а саме: можливість батьків відстежувати місцезнаходження дітей та знаходитися з ними на постійному зв’язку.

Наразі асортимент Google-гаджетів, що носяться, значно відстає від асортименту конкурентів. Так, у вересні видання The New York Times сповістило, що постійно зростає кількість батьків, які купують своїм чадам Apple Watch, щойно тим виповнюється 5 років. За кілька років дитина отримує iPhone, що робить його лояльним до «яблучного» бренду ще змалку. Тепер Google збирається «зламати» цю закономірність.

Раніше ми повідомляли, що Apple Inc. почала виробництво свого нового iPhone 14 в Індії.

Коменти