Сенатор Ед Маркі від штату Массачусетс піддав критиці Ілона Маска після того, як мільярдер дозволив собі різко відкоментувати офіційні запити законодавця щодо інформації стосовно нової політики верифікації обліковок у Twitter. Про це повідомляє Engadget.

Коли Маркі розкритикував нові правила Twitter Blue й підписку на $8 на місяць, Маск ущипливо прокоментував фото акаунта сенатора. На ньому той був зображений  у захисній масці.

Маркі відповів бізнесменові, що, поки той витрачає час на холівари в інтернеті, діяльність двох його компаній потрапила в поле зору американського уряду. Зокрема сенатор написав, що йдеться про вбивства людей. Швидше за все, йшлося про ДТП за участю електромобілів Tesla.

Наведіть лад у своїх компаніях, або це зробить Конгрес.

Сенатор Ед Маркі

Видання зазначає, що ймовірність втручання уряду в скандальні процеси, що зараз відбуваються з компаніями Маска, тепер значно збільшилася, оскільки демократи змогли отримати більшість у Сенаті.  Сам Маркі входить до складу підкомітету з питань зв’язку, медіа та широкосмугового зв’язку. Ця група Сенату, швидше за все, рекомендуватиме вжити заходів щодо  Twitter, підсумовує видання.

Нагадуємо, за твердженням джерел, у Twitter нині “панує хаос”, викликаний масовим скороченням персоналу, частка з якого намагається повернутися на робочі місця.

Коменти