Марк Цукерберг заявив своїм підлеглим, співробітникам компанії Meta, що головним джерелом прибутку найближчим часом для них стануть WhatsApp та Messenger, а не метавсесвіт. Про це стало відомо Reuters.

Агенція відзначає, що під час зустрічі з підлеглими виконавчий директор Meta намагався заспокоїти свою команду та відповідав на гострі запитання. У такий спосіб від пробував зменшити занепокоєння, викликане першими масовими звільненнями. Вони змусили багатьох поставити під сумнів фінансову стабільність компанії.

Ми багато говоримо про такі довгострокові можливості як метавсесвіт, але реальність така, що бізнес-повідомлення, мабуть, надалі будуть основною опорою для нашого бізнесу. Наразі ми працюватимемо над монетизацією WhatsApp і Messenger.

Марк Цукерберг

Видання зазначає, що заяви Цукерберга свідчать про зміну пріоритетів. Раніше інвестиції йшли переважно на програмне та апаратне забезпечення метавсесвіту. Саме з цим проектом були пов’язані головні амбіції Цукерберга. Проте наразі цей проект зіткнувся з певними проблемами — не в захваті від нього не лишень користувачі, але й самі співробітники компанії.

Коменти