У Disney раптом повідомили, що СЕО компанії Боб Чапек іде у відставку. На посаду було негайно призначено попереднього очільника компанії  Боба Айгера, передає CNBC.

Айгер вже надіслав електронну розсилку працівникам, в якій зазначив, що повертається «з неймовірним почуттям вдячності і смирення, а також із деяким подивом».

З посади Айгер пішов за 11 місяців до того.

Видання зазначає, що теперішні кадрові перестановки відбулися за кілька днів після того, як Чапек оголосив про свій намір скоротити витрати в компанії, пов’язані з розкруткою потокового сервісу Disney+.

Видання зазначає, що у зв’язку зі зниженням загальних прибутків компанії Чапек планував заморозку процесів найму і масові звільнення. Тепер, як стало відомо виданню, Айгер фактично отримав «карт-бланш» на встановлення стратегічного напрямку для відновлення зростання прибутків терміном на два роки, впродовж яких він очолюватиме компанію. Далі його змінить на посаді наступник.

Раніше ми повідомляли, що модний дім Balenciaga видалив свою обліковку у Twitter. Це перший великий модний бренд, що вирішив піти з соцмережі після того, як біля її керма став Ілон Маск.

Коменти