Ексцентричний мільярдер Ілон Маск продовжує реформувати придбану ним компанію  Twitter. Тепер він прийняв на роботу людину, яка раніше стверджувала, що її звільнили з компанії, хоча насправді ніколи не працювала в Twitter. Про це повідомляє Business Insider.

Наприкінці жовтня, коли в ЗМІ з’явилася інформація про масові звільнення співробітників компанії, журналісти взяли інтерв’ю у людини, яка, як вони вважали, була одним із них. Чоловіка зустріли біля штаб-квартири Twitter. В руках він тримав коробку з речами й відрекомендувався Деніелом Френсісом, буцімто колишнім інженером Twitter. Згодом з’ясувалося, що в компанії він ніколи не працював. Звали його насправді Деніелом Джонсоном. Чоловік зізнався, що під стіни штаб-квартири компанії прийшов просто «пожартувати».

Як повідомляє видання, зараз Джонсона і справді взяли працювати в Twitter розробником програмного забезпечення. Поки що він проходить випробувальний термін.

Маска буцімто надихнула вигадливість Джонсона. Тому він запросив його і ще одного «фейкового» колишнього співробітника компанії до офісу. Джонсон зацікавив Маска такою мірою, що мільярдер запропонував йому роботу.

Коменти