Співробітниця компанії Amazon заявила про дискримінацію — за її словами, її керівництво відмовилося допускати її до роботи через надмірно довгі нігті.

За словами жінки, її обвинуватили в тому, що своїм зовнішнім виглядом вона порушує дрес-код у компанії. Відповідне відео вона розмістила в соцмережі TikTok.

Користувачка під ніком @dickynailedyou_ впевнена, що правил компанії насправді не порушувала. Втім, її підписники не поділяють її упевненості. В коментарях вони зазначили, що начальник жінки має слушність.

Жінка заявила, що їй запропонували два варіанти на вибір: або зняти свій шалений манікюр, або піти додому. Тому, за її словами, вона вирушила до відділу кадрів, сподіваючись там довести власну правоту. Але там її спіткало розчарування, тому що співробітники відділу заявили, що з таким манікюром вона не спроможна вдягти рукавички. Водночас у внутрішньому статуті компанії захисні рукавички є обов’язковими  для захисту рук від травм.

В коментарях дописувачі заявили, що з такими нігтями співробітниця може становити небезпеку не лишень для товарів, але й для інших людей.

Нагадаємо, компанія Amazon готується до звільнення 10 000 працівників. Причиною стали негативні прогнози стосовно майбутнього фінансового стану компанії.

Коменти