Компанія  Google запроваджує кілька нових цікавих функцій для операційних систем смартфонів і розумних годинників. Коли саме з’являться оновлення, поки невідомо, але сподіватися їх варто вже найближчим часом, повідомляється в блозі  Google.

Зокрема, в новому режимі читання на Android можна буде підлаштовувати під себе шрифт, перетворювати текст на мовлення й керувати швидкістю його відтворення.

Новий  віджет YouTube  призначений для швидкого доступу до стрічки, обраних відео та підписок просто з головного екрану смартфона.

У Google Фото з’являться нові варіанти оформлення святкових фото.

Клавіатура Gboard отримає можливість створювати стікері зі смайликів.

За допомогою програми Google TV можна буде проводити трансляцію  контенту просто на телевізор одним дотиком. Також смартфоном можна буде користуватися як пультом дистанційного керування.

У Wear OS з’являться елементи, які уможливлять доступ до програм Контакти, Google Карти та Погода.

Також для годинників буде оновлено програму Google Keep. В ній тепер коректно виглядатимуть нотатки, зроблені на смартфоні, можна буде передивлятися мітки й малюнки.

Раніше ми повідомляли, що американська компанія Google буде змушена виплатити 391,5 мільйона доларів заради врегулювання звинувачення, висунутого 40 штатами США. Йдеться про незаконне відстеження місцезнаходження користувачів.

Коменти