Компанія Apple розширила програму саморемонту гаджетів на вісім країн Європи. Тепер клієнти компанії з цих країн зможуть  самостійно ремонтувати свої пристрої.  Apple продаватиме як спеціальні набори для ремонту, так і окремі деталі, які зможуть стати в пригоді.

Про це повідомляє Bloomberg.

Програма Self Service Repair дасть змогу власникам «яблучних» гаджетів із Франції, Бельгії, Німеччині, Польщі, Іспанії, Британії, Італії та Швеції купувати в мережі деталі, призначені для iPhone SE, iPhone 12, iPhone 13, а також деяких ноутбуків. Це уможливить самостійний ремонт гаджета.

Крім того, користувачам пропонуватимуть взяти в оренду великий набір усіх потрібних інструментів для ремонту. Ця послуга коштуватиме 60 євро. Придбати можна буде також окремі дрібні деталі. Також Apple пообіцяла надавати своїм клієнтам всі необхідні інструкції для ремонту девайсів.

Водночас компанія попереджає, що більшості споживачів, які погано розуміють принцип роботи гаджета, не варто розпочинати ремонт самотужки. Втім, програма самостійного ремонту, яка в квітні цього року була вперше запущена в Сполучених Штатах, все одно користується популярністю.

Раніше ми повідомляли, що Apple в повному обсязі відновила рекламу у соцмережі Twitter.

Коменти