Компанія Dyson презентувала навушники Dyson Zone, які мають функцію очищення повітря. Про це повідомляє The Verge.

Dyson Zone мають підтримку Bluetooth 5.0. Присутній аудіороз’єм 3,5 мм і порт USB-C для заряджання. За словами представників Dyson, навушники здатні працювати від батареї коло 50 годин у режимі аудіо. При одночасному використанні функцій прослуховування та очищення повітря тривалість їхньої роботи скорочується до чотирьох годин. Для заряджання батареї місткістю 2600 мА-год потрібно три години.

У навушниках встановлено 11 мікрофонів, вісім з них призначені для використання вдосконаленою системою шумозаглушення пристрою.

За твердженням Dyson, електростатичні фільтри навушників здатні затримувати до 99% частинок забруднення, розмір яких до 0,1 мікрона. Вугільні фільтри застосовуються для фільтрації діоксиду азоту та діоксиду сірки. Строк їх використання становить 12 місяців. Компанія підкреслює, що навушники Dyson здатні запобігти зараженню інфекційними хворобами.

Система фільтрації повітря має зручну конструкцію. Також передбачена можливість її відʼєднання від навушників. Показники рівня шуму та забруднення у режимі реального часу надає застосунок MyDyson.

Dyson Zone з’являться на ринку Китаю в січні 2023 року. З березня їх почнуть продавати у Штатах, Британії, Гонконгу та Сингапурі.

Раніше ми повідомляли, що дві жінки подали позов до федерального суду у Сан-Франциско на корпорацію Apple. Вони заявляють, що пристрої компанії під назвою AirTag буцімто давали змогу їхнім колишнім відстежувати їх та тероризувати.

Коменти