Останнім часом в ЗМІ регулярно з’являються новини про обурення співробітників Twitter політикою і поведінкою нового очільника компанії Ілона Маска. Проте, схоже, Маск не єдиний, хто «допік» свою команду.

Так, портал Business Insider повідомляє про масове невдоволення співробітників компанії Meta своїм керівником Марком Цукербергом. В компанії нарікають на масові звільнення, непевне майбутнє і «одержимість» боса проектом метавсесвіту, який, схоже, не йде компанії на користь.

На форумі Blind співробітники скаржаться на те, що «Цукерберг власноруч знищить компанію через свій метавсесвіт». Претензії є не лишень до надмірної уваги очільника компанії до проекту, але й до його стиля керування в цілому. Також співробітники нарікають, що загальний напрямок, у якому рухається компанія, на їхню думку хибний.

Нагадаємо, проект метавсесвіту від Meta вже й справді встиг опинитися  в центрі скандалу через сумнівну якість продукту.

Нагадаємо, після першого селфі Цукерберга з метавсесвіту користувачі писали, що селфі Цукерберга здається значно слабшим, ніж графіка у грі-симуляторі, що вийшла півтора десятки років тому.

Коменти