Голова Apple розповів у Twitter, які саме сенсори  використовуються в камерах  iPhone. Це сенсори зображення Sony. Цей твіт збігся у часі з візитом Кука до центру розробки камер Sony в японському Кумамото, передає The Verge

Подібну заяву Тіма Кука не можна назвати сенсаційною. Наявність датчиків Sony в iPhone була неодноразово зафіксована під час розбирання гаджетів компаніями на кшталт iFixit.

Менше з тим, у Apple не оприлюднювали відомості щодо постачальників компонентів, які використовуються в її гаджетах. На офіційному сайті компанії вказувалися лише характеристики камери iPhone. Фахівці розцінюють «одкровення» Тіма Кука як своєрідну подяку за тривалу  співпрацю з японцями.

Тім Кук зазначив, що компанія співпрацює з Sony вже понад десять років заради створення найкращих у світі датчиків камери для iPhone. Він також висловив подяку генеральному директору Sony Кенітіро Йосіді та його команді, за можливість відвідати центр у Кумамото.

Раніше дві жінки подали позов до федерального суду у Сан-Франциско на корпорацію Apple. Вони заявляють, що пристрої компанії під назвою AirTag буцімто давали змогу їхнім колишнім відстежувати їх та тероризувати.

Коменти