Колись, щоби піти з Інстаграму, було досить просто відкрити налаштування програми на телефоні й натиснути «Видалити акаунт в Instagram». Я скористався цією приємною функцією і отримав півгодини вільного часу на день :).

У черговому оновленні цю функцію з налаштувань програми прибрали. Замість неї додали дві нові: тимчасово заблокувати акаунт і видалити акаунт назавжди. Розповім про кожну з них докладніше.

Як тимчасово заблокувати акаунт Instagram

Якщо ви вирішите тимчасово заблокувати свій акаунт, всі ваші налаштування, фотографії, коментарі та лайки стануть прихованими, але не втечуть, і знову стануть доступними вам, коли ви вирішите активувати свій обліковий запис.

Що потрібно, щоб тимчасово заблокувати свій Інстаграм:

  1. Увійдіть в акаунт на instagram.com з мобільного браузера або комп’ютера. Заблокувати акаунт з програми Instagram не вийде.
  2. Натисніть на свій псевдонім у верхньому правому куті екрану і виберіть Редагувати профайл (Edit Profile).
  3. Натисніть Тимчасово заблокувати мій акаунт (Temporarily disable my Instagram account) справа внизу і дотримуйтесь інструкцій.

Щоб заблокувати свій акаунт, потрібно в нього спочатку увійти. Якщо увійти ви не можете, то спочатку потрібно буде відновити пароль.

Якщо ви хочете, щоб ваш акаунт став прихованим, можна не блокувати його, а зробити приватним або забанити неприємних людей.

Як назавжди видалити акаунт в Інстаграмі

На замітку: якщо ви видаляєте свій обліковий запис, то ваш акаунт, фотографії, відео, коментарі, лайки та список фоловерів будуть видалені без можливості відновлення.

Видалити акаунт у додатку на телефоні не вийде, тому, як і для тимчасового блокування, доведеться зайти на сайт інстаграма через мобільний браузер або з комп’ютера.

Після цього відкривайте сторінку видалення і дотримуйтесь інструкцій. Після відповідей на дурні питання ваш обліковий запис буде видалено назавжди.

Не забувайте: після видалення акаунта будь-хто зможе зареєструватися під вашим минулим ім’ям. Віддалений акаунт не підлягає відновленню.

Успіхів вам і більше вільного від соцмереж часу :)

Upd 2018-09-18: перекладено українською.

Коменти

Вадим

Дякую

Наталя

Дякую, добра Людино!

Іра

Хочу удалити на завжди облікових запис шо робити

Іра

Я хочу видалити свою сторінку на завжди , але я неумію , що робити ???

Алина

Добрый день! Подскажите пожалуйста,вот у меня сложилась такая ситуация…В инстаграм выложили мое фото и написали гадости,не знаю кто это может быть.Как мне удалить это ? Как убрать это? Возможно ли что то сделать? Помогите пожалуйста!

RPC

На сколько дней, недель или месяцев максимум можно временно заморозить свою страницу в инстаграм? Или там не функции удаления навсегда, в случае невосстановленния после временной заморозки?

Юлия

Здравстуйте . Тоже временно заблокировала и не могу войти?

Назар Токарь

Вы сами у себя спрашиваете? Круто.

Marat

Здравствуйте, я временно заблокировала свои инстаграм,а теперь я не могу зайти на свой аккаунт.Что нужно сделать ,чтобы зайти в инстаграм (аккаунт)

Человек

Меня заблокировали в инсте, но мои публикации там остались. Я не хочу чтобы этот аккаунт больше существовал, как его удалить, если ты не можешь зайти на этот аккаунт.

Назар Токарь

@Человек, енапишите в службу поддержки.

наргиз

Здравствуйте, я временно заблокировала свои инстаграм,а теперь я не могу зайти на свой аккаунт.Что нужно сделать ,чтобы зайти в инстаграм (аккаунт)

Anat

Здравствуйте! Скажите пожалуйста, можно ли восстановить временно заблокированный аккаунт, если я забыла пароль?