Google за допомогою Google Plus радить використовувати твіттер, щоб отримати допомогу від Google.

У твіттері можна буде звернутися з будь-яким питанням по продуктам Google до їх розробникам, опублікувавши твіт з хеш-тегом #gHelp.

Коментарі сапорту, ймовірно, будуть з індійським акцентом. Втім, це дрібниця, коли потрібно терміново вирішити якусь глобальну проблему. Як запитати, так і відповісти зможе будь-хто, так що на об’єктивність розраховувати навряд чи доведеться.

Деякі фахівці вже почали активно накидати свій професіоналізм на лопаті:

Очікувано, користувачі оцінили нововведення своїми розумними питаннями. Ми з вами знаємо, що відбувається, коли люди, у яких традиційно не виходить зайти в пошту, отримують доступ до загальнодоступного місця, де можна задавати питання.

Коменти

Алексей Киргизов

Бессмысленно задавать вопросы тем кто не желает отвечать . Иначе адрес указанный в описание google+ для андроид не было бы фикцией. Адрес на который невозможно отправить письмо – лучшая характеристика google.
It makes no sense to ask questions of those who do not wish to answer. Otherwise, the address specified in the description of google + android would not be fiction. Address to which you can not send a letter – best feature of google.

Назар Токарь

@Алексей Киргизов, а причём здесь андроид? Речь идёт про хэштег для вопросов.