На платформі Kickstarter створено стартап під назвою Ice Straw. Команда проекту The Ice Guys працює над виробництвом молдів для виготовлення крижаних трубочок. Трубочки для коктейлю з льоду стануть альтернативою пластиковим та силіконовим.

Традиційні пластикові соломинки вважаються ледве не головним побутовим забруднювачем навколишнього середовища. Наразі з їхньою альтернативою —  трубочками з нержавійки, алюмінію, силікону тощо, — також безліч проблем (труднощі з чисткою, погіршення смаку напоїв, непрактичність).


Крижані трубочки стануть найкращим рішенням проблеми. Їх не треба мити, вони лише покращать смак напоїв та не зашкодять клімату.

The Ice Guys пропонує декілька молдів для виготовлення трубочок різних розмірів. Зокрема Classic та Boba довжиною 220 мм, з діаметром отвору 5 та 12 мм відповідно та Cocktail для маленьких келихів довжиною 140 мм, та отвором 5 мм.

Нагадаємо, нейромережа Neural Synesthesia намалювала, як, на її думку, відбувалося зародження цивілізації Землі і як історія нашої планети завершиться.

Коменти